Rekruttering og kvalificering af fødevareerhvervets arbejdskraft

Rekruttering og kvalificering af fødevareerhvervets arbejdskraft – efteruddannelse til alle

Det er formålet med projektet at kunne tilbyde målrettet efteruddannelse til faglærte og ufaglærte på de danske fødevarevirksomheder. På landsplan har der været udfordringer med at få oprettet hold indenfor rammerne af det officielle videregående efteruddannelsessystem, med fødevareteknologiske emner. Med dette projekt vil erhvervsakademi MidtVest, erhvervsakademi Lillebælt og erhvervsakademi Sjælland sammen med FoodNetwork afdække en lang række fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov, og derudfra skræddersy kurser, som passer til hver enkelt virksomheds ønsker og behov. Der vil selvfølgelig stadig være mulighed for at medarbejdere kan komme på både AMU kurser og relevante videregående efteruddannelser, men projekter giver altså mulighed for at virksomheden i langt højere grad kan være med til at bestemme indhold, form og deltagere.

Projektet starter allerede i løbet af oktober måned behovsafklaringsfasen, som  efterfølges af afvikling af kurser i løbet af vinteren og foråret 2017.

Hvis nogen virksomheder fra FoodNetwork skulle være interesseret i at være med i den indledende behovsafklaring kan de kontakte projektleder Gunhild Brynning, gub@eamv.dk tlf: 29693720

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt