Vi hjælper med

ProjektAcceleratoren er til for at hjælpe både virksomheden og den studerende under praktik- eller projektforløbet. Nedenfor kan du se, hvad vi blandt andet hjælper med.

For virksomheden:

Projektbeskrivelse

Det er vigtig med en god projektbeskrivelse for at tiltrække dygtige studerende. Vi hjælper gerne med at få jeres projekt præcist beskrevet.

Annoncering

Vi annoncerer jeres projekt her på siden, i uddannelsesinstitutionernes projektdatabaser eller vi kontakter vejlederne og får dem til at informere de studerende om jeres projekt. Via vores brede netværk kan vi som regel finde den rette studerende til et projekt.

Samarbejdsaftale

Når den rette studerende er fundet, hjælper vi med at udfærdige en samarbejdsaftale, der sikrer, at begge parter kender betingelserne for samarbejdet - herunder fortrolighedserklæringer og rettigheder til produkter.

Midtvejsseminar & projektafslutning

Vi deltager gerne i opstarts-, midtvejs- og afslutningsmøder. Vi sikrer forventningsafstemning inden samarbejdet, så både studerende og virksomhed får det forventede ud af samarbejdet.

Arbejdsplads til den studerende

Er der ikke mulighed for, at den studerende får en arbejdsplads i jeres virksomhed, så stiller vi faciliteter til rådighed i Nupark.

Tuborgfondet har sponsoreret fire bærbare computere, som er til rådighed for de studerende, når de arbejder i Nuparks studiemiljø.

Nupark sponsorerer morgenmad, frugt og frokost til de studerende de dage, hvor de arbejder i Nupark. 

Lokaliteter til forsøg

Ved forsøgsarbejde kan den studerende have brug for udstyr eller lokaler, som ikke findes på jeres virksomhed. Oftest vil den studerende kunne gennemføre forsøgene på sin uddannelsesinstitution. Hvis ikke så prøver vi at skaffe adgang til lokaler og udstyr.

 

For den studerende:

Samarbejdsaftale

Vi er med til at udfærdige en samarbejdsaftale, der sikrer, at både du og virksomheden kender betingelserne for samarbejdet - herunder fortrolighedserklæring og rettigheder til produkter. 

Midtvejsseminar & projketafslutning

Som studerende er du underlagt studieordninger og krav fra din uddannelsesinstitution. Det kan ofte betyde, at du ikke altid kan gøre tingene helt nøjagtigt, som virksomheden ønsker det. Derfor er det vigtigt at foretage en forventningsafstemning allerede inden samarbejdet går i gang. 

Vi deltager gerne i opstarts-, midtvejs-, og afslutningsmøder. 

Arbejdsplads

Er der ikke mulighed for, at du kan få en arbejdsplads i virksomheden, så stiller vi faciliteter til rådighed i Nupark. 

Tuborgfondet har sponsoreret fire bærbare computere, som er til din rådighed, når du arbejder i Nuparks studiemiljø.

Nupark sponsorerer morgenmad, frugt og frokost de dage, du arbejder i Nupark. 

Lokaliteter til forsøg

Ved forsøgsarbejde kan du have behov for udstyr eller lokaler, som ikke findes på virksomheden eller på din uddannelsesinstitution. Vi forsøger at skaffe adgang til de lokaler og det udstyr, du har brug for.