Om FoodNetwork

FoodNetwork er fødevaresektorens innovationsnetværk – en del af Uddannelsesministeriets Innovationsnetværk-Danmark program, der støtter landsdækkende klynge- og netværksorganisationer inden for områder, der er vigtige for dansk erhvervsliv.

FoodNetwork skal som national platform arbejde for at skabe vækst og udvikling i små og mellemstore fødevarevirksomheder i hele landet. Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter, som er tilpasset branchens behov og som understøtter den enkelte virksomheds udviklingspotentiale. Læs mere om vores aktiviteter og hvordan du får glæde af dem her.

Netværket bag FoodNetwork tæller forsknings- og uddannelsesinstitutioner, GTS-institutter og videnmiljøer. Desuden er der indgået samarbejde med alle regionerne og en række erhvervsorganisationer, for at sikre at FoodNetworks tilbud bliver tilgængelige for alle landets fødevarevirksomheder. Du kan se hvem der er i bestyrelsen og læse om de enkelte partnere i menuen til højre.

VIFU Videncenter for fødevareudvikling er udpeget som sekretariat for netværket.

FoodNetwork opnåede i 2014 Silver Label gennem European Cluster Excellence Initiative (ECEI). Se mere om programmet her: http://www.cluster-excellence.eu/

 


Partnerne bag FoodNetwork