Fra affald til guld

VIFU Videncenter for fødevareudvikling inviterer i samarbejde med Syddansk Universitet (SDU) og Aarhus Universitet (AU) til et 3 timers møde, hvor vi sætter fokus på mulighederne med at skabe en bæredygtig forretning i tilknytning til den danske fødevareindustri.

FREDAG DEN 15. JUNI KL. 8.30 - 12.00

På mødet får du mulighed for en rundvisning på Stauning Whisky, hvor du hører om deres historie, produktion og oplever eksempler på, hvordan Stauning Whisky arbejder bæredygtigt. På mødet får du desuden indblik i:

  • hvordan bæredygtighed kan bidrage til din virksomhed og forretning
  • dit eget motiv for at arbejde med bæredygtig
  • andre virksomheders resultater skabt gennem bæredygtighed
  • hvilken type samarbejde der kan fremme jeres arbejde med bæredygtighed

Mødet bygger på 12 virksomheders erfaringer med bæredygtighed, indsamlet i projektet ’Waste2Value’, som er støttet af FoodNetwork og gennemføres i et samarbejde mellem VIFU, Syddansk Fødevareklynge, Trekantområdet Danmark, Århus Universitet og SDU. Du kan læse mere om projektet og virksomhederne her.

 

Tilmelding inden den 11. juni til vifu@vifu.net.

 

Klik på billedet for at læse hele invitationen

Invitation_Waste to Value_2.jpg

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt