Partnersøgning i Kina

- Mød potentielle kinesiske partnere i Danmark

Netop nu giver vi ingrediens- og procesudstyrsleverandører til fødevareindustrien en unik mulighed for at få gratis hjælp til partnersøgning i Kina og dermed adgang til det hastigt voksende kinesiske marked via f.eks. en agent, distributør, licenstager eller anden type
partner.

Vi søger derfor 8-10 danske virksomheder indenfor ingrediens- og procesudstyr til fødevareindustrien, som er interesserede i at komme ind på det kinesiske marked. 

Tilbuddet er henvendt til alle, men er på basis af kinesisk efterspørgsel særligt relevant for virksomheder, der tilbyder løsninger med fokus på: 

  • Fødevaresikkerhed 
  • Sporbarhed 
  • Automatisering 

På basis af de interessetilkendegivelser vi får, indkredser vi fokus og rekrutterer målrettet kinesiske virksomheder, der matcher de danske virksomheders behov. Disse virksomheder bliver inviteret til Danmark fra 27. – 31. oktober, hvor de bl.a. besøger FOODTECH messen i Herning. Desuden vil der være tid til bilaterale møder og virksomhedsbesøg, hvor det kan afklares, om der er basis for videre dialog og samarbejde.

Partnersøgningsprocessen sker med kyndig vejledning fra den erfarne eksportkonsulent Audrey Wenyuan Zhu, der bl.a. har arbejdet syv år for Tetra Pak. Hun rekrutterer de kinesiske virksomheder via sit netværk, som består af højtstående personer i hhv. Shanghai Dairy Association, Shanghai Technology Commission, Northeastern University of Agriculture og Agriculture University of China’s Food Processing College. Universiteterne i Kina har generelt et meget tæt samarbejde med virksomhederne, og er derfor meget relevante i denne forbindelse. De kinesiske virksomheder betaler selv for turen, så vi sikrer os at de er reelt
interesserede i samarbejde.

Agro Business Park er i regi af Future Food Innovation, Enterprise Europe Network og FoodNetwork ansvarlig for aktiviteterne, der gennemføres i samarbejde med blandt andre FOODTECH og NordDanmarks EU kontor.

Ved interesse kontakt venligst: 

Louise Krogh Johnson
Projektleder
2154 5909 / LKJ@agropark.dk

Referencer:

Vi har tidligere udført lignende aktiviteter indenfor biomasse, hvilket har resulteret i en række aftaler, som har givet danske biomassevirksomheder adgang til det kinesiske marked.  

Mere information

http://www.enterprise-europe.dk/referencer/hul-igennem-til-kina.aspx

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt