Mød potentielle samarbejdspartnere

Kære Netværk

Vi har fået en henvendelse fra Væksthus Hovedstadsregionen og Ballerup kommune vedrørende en delegation af kinesiske virksomheder på besøg i Danmark. Henvendelsen drejer sig om en mulighed for jer og/eller jeres virksomheder til at mødes med potentielle samarbejdspartnere og/eller indhente viden om det kinesiske marked. Selve erhvervsarrangementet afholdes i forbindelse med et sportsarrangement; nemlig VM i badminton som afholdes den 25. – 31. august i Ballerup Super Arena. I den forbindelse vil Ballerup, som er venskabsby med Wuxi, arrangere et VIP event for kinesiske og danske virksomheder. VIP eventen vil foregå søndag med VM finaler og have et fagligt fokus mandag og tirsdag. Der vil blive lavet en række forskellige arrangementer/møder, og arrangørerne har teamet op med den danske ambassade i Kina, som vil hjælpe med at finde de rigtige kinesiske virksomheder. De har tre temaer i støbeskeen:
 

Salg af systemløsninger

Konsortier/partnere som kan levere systemløsninger og gerne vil sælge til det kinesiske marked. Systemløsningen skal være klar til salg, og konsortiet skal kunne beskrive, hvilken type af kinesisk partner de er på jagt efter og meget gerne navngivne partnere.

Pitchevent

Danske startups, som er på jagt efter investeringskapital – business angels/venturekapital. De skal kunne definere, hvilken form for kapital de søger, hvad de skal bruge kapitalen til, og hvorfor de vil have en kinesisk investor.

Salgsfremstød

Danske virksomheder, som vil ind på det kinesiske marked, og søger en kinesisk partner. De skal kunne beskrive typen af partner, og meget gerne navngivne partnere.

Lidt om Wuxi og mulige danske interesseområder

Eksportrådet har "inddelt" mulige danske interesseområder i Kina på følgende: 
 

 

Metal and Machinery Industry

Wuxi has 5 major industries: Electronics and IT, manufacturing machinery, auto parts, textile, and new material. Wuxi ranks the top in LSI manufacturing in China, solar photovoltaic module production accounts for 28% and 16% of the world; The city has the third largest animation production in China.

 
 
Hvis I tænker, at I selv eller virksomheder og/eller partnerskaber i jeres netværk har interesse i at høre mere om ovenstående henvendelse, må I meget gerne lade mig det vide, så skal jeg formidle kontakten videre til de forskellige arrangører.
 
Med venlig hilsen
Bolette van Ingen Bro
 
Havnegade 15, 2. sal
7680 Thyborøn
T: +45 2811 1819
 
E: bolette@netmatch.nu
w: www.netmatch.nu

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt