Grib chancen og få ny viden til din virksomhed
Mangler din virksomhed konkret viden i forhold til udvikling af et nyt fødevareprodukt? Eller ønsker du at skabe kontakt til relevante forskere således du er klar til fremtidige udfordringer? Så lad os hjælpe dig!

logo_FFI_RGB_72dpi_Web.png

MØD EN FORSKER PÅ FOOD FESTIVAL 2015

Grib chancen og få ny viden til din virksomhed
Mangler din virksomhed konkret viden i forhold til udvikling af et nyt fødevareprodukt? Eller ønsker du at skabe kontakt til relevante forskere således du er klar til fremtidige udfordringer?  Så lad os hjælpe dig!

Det er veldokumenteret, at virksomheder, der samarbejder med vidensinstitutioner omkring udvikling og innovation, frembringer resultater og løsninger hurtigere.  Kort sagt, vejen fra ide til faktura bliver væsentlig kortere!

Gratis service
Future Food Innovation kan hjælpe med at planlægge et møde mellem din virksomhed og en fødevareforsker. Du skal blot give os et praj om emnet, så finder vi de relevante videnspersoner.

Vi ved, at alle har travlt under Food Festivalen, men nu hvor mange af landets fødevareaktører alligevel er samlet, så lad os udnytte synergien. Det første møde er kort og uforpligtende, hvor din virksomhed mødes personligt med en forsker og får afklaret om, der er basis for et videre samarbejde.

Hvordan gør du?
Kontakt os på forhånd
og fortæl kort om dine udfordringer, og vi arrangerer et møde mellem dig og en relevant forsker under Food Festival 2015. Ring eller send en mail til:

  • Gyda Bay, Future Food Innovation på tlf. 2441 7262 eller gb@agropark.dk
  • Merete Brødsgaard Henriksen, Aarhus Universitet på tlf. 8715 8332 eller mbhe@food.au.dk

Eller tilmeld dig og mød op i Aarhus Universitets telt fredag den 4. september kl. 10-12 og få en uforpligtende snak med Aarhus Universitet eller et GTS Institut. Tilmeld dig senest d.
3. september på:
https://agropark.nemtilmeld.dk/3/

Vi glæder os til at se dig i dagene 4.-6. september.

Venlig hilsen

Future Food Innovation

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt