INVITATION 2.+3. dec. 2014

EVENT BOOST OG KULINARISKE SMAGSOPLEVELSER

Events kan noget helt særligt, og i de senere år er der kommet større fokus på oplevelser med fødevarer og gode autentiske madoplevelser på festivaler, markeder og andre events.

Invitation_Kieler_Woche_lille.jpg

Klik på billedet for mere info

 

Ta’ med på vores event tur!

Vi skal vi tale om mulighederne for at koble fødevarer og events sam- men, vi skal inspirere hinanden og udveksle erfaringer, så vi bliver bedre til at se   mulighederne for nye samarbejder. Hvordan arbejder man sammen med andre, skaber nye initiativer, arbejder mere bevist med målgrupper, indtjening og markedsføring?

Vi besøger Kieler Woche, som har fundet sted siden 1882 og er i dag Nor- deuropas største sommerfestival med over 2000 events og mere end 3 mio. besøgende i løbet af 9 dage.

Vi mødes med teamet bag eventen.Dernæst besøger vi det traditionelle julemarked i Lübeck, som er et" "af Tysklands smukkeste julemarkeder. Lübecks indre by emmer af ju- lestemning og består af flere julemarkeder, som byder på specialiteter af alle slags.

På Krusmølle, som har haft julemarked i 27 år, fortæller Henrik Loff om events og deres erfaringer med at kombinere et traditionelt julemarked med spændende lokale fødevarespecialiteter og hvordan producen- terne selv er involveret i aktiviteter på markedet.

Endelig kommer Nelly Frees Riggelsen fra Naturmælk og fortæller, hvordan Naturmælk, som er Danmarks næststørste økologiske mejeri, markedsfører og sælger deres produkter i forbindelse med events som" "Roskilde Festival og Roskilde Dyrskue.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt