Fra kød til til fisk. Procesteknologisk innovation i fiskesektoren.

Under FoodNetwork ligger projektet Fremtidens fisk og skaldyr med aktiviteten ”Fra kød til fisk, Procesteknologisk innovation i fiskesektoren”.

Aktiviteten skal give fiskesektorens virksomheder indsigt i andre sektorers teknologiudvikling med fokus på mejeri- og kødindustrien.
Det skal give inspiration til direkte eller indirekte overførsel af teknologi med det formål at danne grundlag for nye ideer, nye tekniske løsninger eller nye produkter.
Herunder skal der identificeres minimum 3-5 specifikke teknologier eller processer fra mejeri- eller kødindustrien, som fiskeindustrien kunne drage fordel af.

 

Teknologisk Institut har udarbejdet en rapport om identificeringen.  Læs hele rapporten her.

 

For yderligere information;
Sara Kobbelgaard

Teknologisk Institut
Teknologiparken
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

sak@teknologisk.dk 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt