Fra politik til klimavenlige produkter

FoodNetwork afholder i samarbejde med Teknologisk Institut temadag om planteprotein.

Set i lyset af at, de danske forbrugere er blevet meget miljøbevidste og dermed i stigende grad vælger at spise mindre kød og supplere med vegetariske alternativer, er der et behov for at kunne forarbejde alternative proteiner til importeret soya, som ofte gør det ud som proteinkilden i vegetariske færdigretter. 

Temadagen byder bl.a. på et oplæg om cirkulær økonomi af Karen Hækkerup, rundvisning på Teknologis Instituts pilotanlæg. smagsprøver af en lokalt produceret ærte- og bønnemenu.

Mødet kaster lys på politiske budskaber og forslag til løsninger indenfor en bæredygtig fødevareproduktion. Der demonstreres eksempler på, hvordan man kan omsætte politik til produkter, der både er klimavenlige, ”fyldt med viden” og lækre at spise.

HVOR?
Teknologisk Institut,
Gammel Aalbovej 1
6092 Sdr. Stenderup

HVORNÅR?
20. august 2018, kl. 10.00 - 16.00

 

Klik på billedet for at se invitationen

Teknologiske institut-temadag om planteprotein-1.jpg

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt