FoodNetwork på FoodTech

Du kan finde FoodNetwork på Science Street i Hal L under FoodTech messen i Herning i dagene 28-30 oktober 2014.

Udover at få en snak om hvordan FoodNetwork kan hjælpe din virksomhed til innovation og vækst, er der masser af inspiration at hente i de aktiviteter, der foregår på Science Street:

FoodTech Challenge

FoodTech Challenge er en international åben innovationskonkurrence. Formålet med konkurrencen er at bringe erhvervslivet og vidensmiljøer sammen i en ny ramme og vise eksempler på koncept- og produktudvikling, der anvender en ny forretningsmodel udviklet af Aarhus Universitet. 25 studerende fordelt på 5 hold konkurrerer om at finde den mest innovative løsning på konkrete udfordringer stillet af virksomhederne. De studerende kommer fra forskellige uddannelsesinstitutioner og holdene er sammensat med forskellige kompetencer. Udstillere og besøgende på messen vil blive involveret, og de studerende har mulighed for at trække på relevant ekspertise mens de arbejder.

Når du besøger messen, vil du kunne opleve de 5 hold i arbejde i FoodTech Challenge området, der ligger i forbindelse med Science Street i Hal L.

De fem virksomheder, der deltager med cases i FoodTech Challenge er Arla Foods, Barry Callebaut, DuPont, GEA Filtration og Marel.

Aktiviteten er organiseret af foodjob.dk, MAAGE og FoodNetwork. Damstahl er hovedsponsor.

Kinesisk delegation

FoodTech får i år besøg af en kinesisk forretningsdelegation, der tæller prominente navne som Fujian Rongjiang - en af Kinas største import/eksport bureauer, der er på udkig efter nye fødevareprodukter og -procesudstyr, samt Dalian Shinko, der har en omsætning på over 100 mio. USD/år, og som leder efter nyt procesudstyr til fisk og kød, samt nye teknologier til videreudvikling af egne produkter.

Delegationen besøger FoodTech den 28. oktober.

Enterprise Europe Network arrangerer besøget fra Kina i samarbejde med FoodNetwork og Future Food Innovation. Hvis du vil høre mere om arrangementet, kan du kontakte Kathrine Vejgaard Stage på kvs@agropark.dk eller +45 3050 3625.

 

Hvis du vil vide mere om hvad der sker på FoodTech kan du besøge hjemmesiden www.foodtech.dk eller læse Berlingske Medias temanummer om fødevareteknologi, der udgives i forbindelse med messen. Du kan se den her: http://epaper.infomedia.dk/foedevareteknologi_oktober_2014

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork

Tilmeld dig her

Seneste nyt