Kulinarisk risikoanalyser og opkvalificering af kokke i fødevaresikker gastronomi

HORESTA har indledt kortlægningen af relevante fremstillingsmetoder og risici i dialog med virksomheder og Fødevarestyrelsen. Projektet koordineres i forhold til Fødevarestyrelsens arbejde med at udarbejde af generiske risikoanalyser til virksomhederne ved håndværksfremstillet mad og fødevarer.

I forlængelse af HORESTAs dialog med KU, Department of Food Science og DTU Fødevareinstituttet , Forskningsgruppen for Mikrobiel Fødevaresikkerhed er der mulighed for, at en studerende fra DTU afvikler forsøg med henblik på konkrete data på fermentering af grøntsager. Der udvælges en specifik grøntsagsgruppe. KU har bidraget til en indledende afdækning af viden på området.   

Kontaktperson: Tine Skriver

horesta.png

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt