Mere kød på de videregående uddannelser og mere uddannelse i kødbranchen

Mere kød på de videregående uddannelser og mere uddannelse i kødbranchen

Kødbranchen har igennem flere år ønsket at kunne ansætte medarbejdere som har specialiseret sig i kødteknologi og i fremstillingen af kødprodukter under deres fødevaretekniske uddannelse. Der findes ingen formelle kødspecialer i de videregående uddannelser, derfor er det vigtigt at de studerende på de videregående uddannelser (uanset niveau) allerede tidligt i deres uddannelse begynder at interessere sig for kødteknologien spændende verden fx igennem valgfrie opgaver, praktik, studiejobs og afsluttende eksamensopgaver. Dette projekt skal være en appetizer for studerende på de danske fødevareuddannelser, så deres interesse kan rettes imod karriere i kødbranchen. I projektet vil Landbrug og Fødevarer i samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest og FoodNetwork arrangere en masterclass/innovationscamp for udvalgte fødevarestuderende fra de videregående uddannelser. Eventen skal foregå på Food Festivalen i Århus i Kulturbyåret 2017, men allerede i løbet af efteråret og vinteren går planlægningsarbejdet i gang.

Så hvis du her en kødproducerende virksomhed, og kunne tænke dig at være med skal du kontakte projektleder Gunhild Brynning, gub@eamv.dk tlf: 29693720

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt