Praktikplads tilbydes

VIFU – Videncenter for fødevareudvikling søger en serviceøkonom-praktikant til projekter, der omhandler tværsektorielt samarbejde mellem fødevarer og turisme.

Praktikken starter i juli 2017.

Praktikken vil omhandle konkrete madevents med gennemførelse af event i august, samt forberedelse af andre projekter, men der vil også være meget at lære om projektstyring, kommunikation mm.

I praktikken vil der være behov for anvendelse af sociale medier, animation og/eller interaktive platforme til formidling af trends og forskningsresultater til små og mellemstore fødevarevirksomheder.

Opgaven ventes at indeholde både teori og praktisk demonstration.

VIFU tilbyder den studerende:

  • En arbejdsplads i Nupark Holstebro
  • Afprøvning af teori og aktiviteter i praksis
  • Facilitering og samarbejde omkring projektet og praktik
  • Evaluering via erhvervsanalyse af resultater
  • Adgang til relevant hard- og software efter aftale

Kort om VIFU:

VIFU har fokus på fødevarer, fødevareudvikling og fødevareinnovation. Inden for den branche er vi med til at skabe vækst og udvikling ved at danne utraditionelle alliancer og kombinere viden fra forskningen med erfaring fra fødevareerhvervet og dermed opnå resultater, som alle kan have gavn af.

Visionen i VIFU er at være den foretrukne samarbejdspartner i Danmark for producenter, virksomheder og institutioner i og omkring fødevaresektoren, når det gælder udvikling og vækst.

Du kan kontakte direktør Dorte Storper (ds@vifu.net eller 4015 7628) for yderligere informationer og sende din ansøgning med kort beskrivelse af din uddannelse, din opgave og tilgang til ovennævnte aktiviteter til vifu@vifu.net  

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt