Vand i fødevareproduktion nu og i fremtiden

Invitation til temadag  Vand i fødevareproduktion nu og i fremtiden - 18. marts i Odense
 

Vand af drikkevandskvalitet er dyrt, og spildevand er 5-6 gange så dyrt.
Hvordan reducerer man udledningen mest muligt uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed i produktionen?

Formålet med temadagen er at vise deltagerne, at procesvand er en ressource – og ikke bare en omkostning, når det udledes til renseanlæg eller kloak.
 
Læs mere og se foreløbigt program her.
 
Det praktiske
Dato: Onsdag den 18. marts 2015 Kl. 9:30 - 16:00
Sted: Forskerparken i Odense
Tilmelding: ves@dhigroup.com

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendigt
 

 
 
Birgit Bohn
Administrativ Koordinator

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt