TEMADAG MED RESULTATER FRA INNOVATIONSKONSORTIET

Er du interesseret i optimerede processer for opvarmning og nedkøling af fødevarer og vil du høre om resultaterne og udfordringerne fra afprøvning af ny teknologier i tæt samarbejde med fødevareindustrien?

Så har du mulighed for at høre er række forskellige indlæg fra partnerne i konsortiet og om de muligheder, der er for at få undersøgt optimerede termiske processer onsdag den 25. november på Teknologisk Institut i Taastrup. Oplæggene er på engelsk.

Temadagen afholdes som afslutning på et innovationskonsortie, der har været finansieret med midler fra Innovationsfonden og i tæt samarbejde med Arla, Royal Greenland, Tulip Food Company, BCH, JBT, DanTech, Dublin University, DTU og DMRI på Teknologisk Institut.

Deltagelse er gratis.

Se hele programmet - klik her

Tid:    Onsdag den 25. november 2015, klokken 10:00-13:00 
Sted:  Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup
       

Tilmelding: Tilmelding med navn, tlf. og virksomhedsnavn sendes til
kabm@teknologisk.dk senest den 23. november.

Kontakt: Teamleder Karen Blom kabm@teknologisk.dk 72 20 10 16

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt