Temadag om forbedret lønsomhed i fiskeindustrien

Der er mange muligheder for at spare omkostninger gennem produktionen,
også i fiskeindustrien. Andre fødevareindustrier som slagterier og mejerier tager
i stadigt stigende grad disse teknikker i brug og fiskeindustrien kan have stort
udbytte af implementering og fokus herpå.

Hør oplæg om smarte veje til forbedring af lønsomheden i din fiskevirksomhed.

Program
10.00 Velkomst og introduktion ved Kersti Haugan, Teknologisk Institut
10.15 Vandbesparende teknikker i fiskeindustrien ved Bodil Højland Lorenzen,
Teknologisk Institut
10.45 Automatiseringer og anvendelse af robotter for effektiviseringer
i fiskeindustrien ved Jesper Hjort, Bila A/S
11.15 Pause
11.30 Anvendelse af hygiejnisk design til at mindske rengøringsomkostninger
ved Niels Vindsmark, NGI A/S
12.00 Rengøringsproblematikker og effektivitet ved Henrik Classen, AlfaLaval
12.30 Frokost og speeddating
14.00 Effektive køle-fryseteknologier til fiskeindustrien ved Johannes Kristofersson,
Teknologisk Institut
14.30 Innovation i fødevareindustrien ved Astrid Heidemann Lassen, Aalborg Universitet
15.00 Effektivisering ved videndeling ved Jon Kold, Staalcentrum

Deltagergebyr kr. 750. Tilmelding senest torsdag den 11. juni på
http://www.teknologisk.dk/kurser/temadag-forbedret-loensomhed-i-fiskeindustrien/k33088

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt