Optimer forbruget af ressourcer i kølekæden

Som fødevarevirksomhed med interesse i optimering af kølekæden, får du mulighed for at deltage i en række forprojekter, hvor du kommer tæt på den nyeste viden på området.

 

Det er FoodNetwork, der sammen med Innovationsnetværket for Miljøteknologi, Transportens Innovationsnetværk og Innovationsnetværk Smart Energy, der i 2016 og 2017 arbejder med ressourceoptimering i kølekæden.

 

De fire netværk etablerer ”Innovationsplatform for Ressourceoptimering i Kølekæden (Inno-ROKK) for at samle alt viden på området på tværs af brancher. Målet er nye løsninger, produkter og services, som mange kan få glæde af.

 

Der er brug for nye ideer og metoder, da produktion, forædling og håndtering af fødevarer traditionelt set er ressourcekrævende. Forbruget af vand og energi er højt, og mængden af spild og affald er stort.

 

Det nye netværk sætter fokus på optimering hele vejen rundt.

 

Sådan kan du deltage i et forprojekt:

Kontakt sekretariatsleder, FoodNetwork Anni Simonsen for mere information

Mail: as@foodnetwork.dk eller mobil 5074 9830

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt