Nyhedsbrev fra FoodNetwork maj 2014

Nyhedsbrev med fejl i links 

Desværre er vi kommet til at sende flere nyhedsbreve med fejl i links. Det er naturligvis os der har lavet en fejl og det skal vi være de første til at beklage. 
Vi undskylder for ulejligheden og håber, at I trods alt kan bruge indholdet i vores nyhedsbreve.

Claus H. Hansen - kommunikationsansvarlig 


FoodNetwork udbyder i samarbejde med Københavns Universitet kurser i sensorik

Sensorik til produktudviklere I - Konkrete værktøjer til moderne sensoriske metoder 17. og 18. juni 2014

Kurset er til dig, der arbejder med produktudvikling i fødevarernes verden. Dette kursus vil give dig konkrete værktøjer til at bruge moderne sensoriske metoder i din produktudvikling uden at investere i dyrt udstyr og indretning.
Kurset er tilrettelagt for små og mellemstore virksomheder, der gerne vil være endnu bedre til deres produktudvikling.
Sensorikerne på Københavns Universitet, en af verdens ledende forskningsgrupper på feltet, står for undervisningen. 

Klik her for program og tilmelding 

 

Sensorik til produktudviklere II - Gør-det-selv forbrugermetoder
19. og 20. juni 2014

Sensorik er metoder til at teste og forstå menneskers oplevelse af fødevarer. Lær at bruge det til at teste dine produkter på forbrugere ved brug af forskellige metoder og koncepter.
Sensorikerne på Københavns Universitet, en af verdens ledende forskningsgrupper på feltet, står for undervisningen. 

Klik her for program og tilmelding

 

Information om-FØDEVARESIKKERHEDSNETVÆRK PÅ SJÆLLAND

I Fødevaresikkerhedsnetværket kan du sparre med andre kolleger, der dagligt arbejder med fødevaresikkerhed.

Der afholdes fire årlige møder på Sjælland. Møderne vil blive afholdt i Roskilde eller rundt omkring hos de deltagende virksomheder, der er interesseret i at lægge lokaler til. 
Møderne varer typisk fra kl. 12.00 – 15.30.

Møderne består af diskussioner og oplæg, hvor alle byder ind med erfaring og viden. Foruden netværkets virksomheder leverer Hanne Mogensen fra QMS Consult faglige input til møderne.

Virksomhederne i netværket er typisk mellemstore virksomheder eller selvstændige produktionsenheder, der er en del af en større koncern. 

Det er typisk den kvalitetsansvarlige fra den enkelte virksomhed, der deltager i netværksmøderne.

Læs mere - klik her
 


Når store og små virksomheder samarbejder

Kom og hør hvordan virksomheder samarbejder med hinanden om salg, produkt- og forretningsudvikling og produktionsoptimering og meget mere.
Mandag 30. iuni 2014 kl.10-15 i Kolding

På denne workshop, arrangeret af FoodNetwork, Fødevaresektorens Innovationsnetværk, VIFU og Syddansk Universitet, kan du få inspiration til, hvordan du kan udvikle din virksomhed i samarbejde med andre virksomheder. 

Oplev bl.a. 
Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet og Rhona Johnsen , Audencia Nantes School of Management , France, fortælle om en række interviews, hvor har SDU kigget på de særlige udfordringer, som små og store virksomheder står overfor, når de vælger at samarbejde og i fælleskab skal skabe resultater for deres virksomheder. 

Virksomheder fra fødevareindustrien fortæller om deres erfaringer med at samarbejde

Tilmelding
as@vifu.net
Senest den 16. juni 2014
Yderligere information 
Anni Simonsen, VIFU, Tlf. 5074 9830


Med venlig hilsen
FoodNetwork

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt