Materialer og overflader i fødevareindustrien - funktionalitet og omkostninger

Vil du høre spændende oplæg om hygiejniske overflader i fødevareindustrien og sparre med andre virksomheder?
Så har vi masser af spændende input til dig tirsdag d. 10. november hos Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) - Roskilde.  

Erhvervsakademi Sjælland arrangerer et fagligt seminar med svar på spørgsmål som: Hvilke muligheder giver det at anvende rustfrit stål som overflade, hvordan fungerer den nye røntgenbaserede inspektionsteknologi, hvilke anvendelsesmuligheder har den i fødevareindustrien, og hvilke fordele og ulemper er der ved plast i fødevareindustrien?  

Seminaret afholdes i forbindelse med Erhvervsakademi Sjællands rolle som regional agent for FoodNetwork og igennem deltagelse i vækstaftaleprojektet ViiRS (Viden der styrker Virksomheder i Region Sjælland), der er finansieret af Vækstforum Sjælland.

Du kan læse mere om Erhvervsakademi Sjælland og ViiRS på www.easj.dk, www.viirs.dk og på LinkedIn om vores interessefællesskab for fødevare- og procesudstyrsproducenter Food in Process.

Seminaret er gratis og med forplejning.

Se hele programmet - klik her

Tid:    Tirsdag d. 10. november 2015, klokken 12:00 – 17:00
Sted:  Erhvervsakademi Sjælland Roskilde
          Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
       

Tilmelding: Tilmelding med navn, tlf. og virksomhedsnavn sendes til
cael@easj.dk, senest d. 2. november 2015. (Udeblivelsesgebyr er på 300 kr.)

Kontakt: Udviklingsleder Anders Torpegaard, AtOr@easj.dk, Tlf.: 50762708/ Adjunkt Steen Kristensen stkr@easj.dk 

 

logo.jpg

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt