Inspire og DTU center for hygiejnisk design inviterer til seminar

‘Hygiejnisk Design’, torsdag den 3. april kl. 13-16, DTU Fødevareinstituttet, Bygn. 221, Søltofts Plads 221, Lyngby

Nødvendigheden af hygiejnisk design

Hygiejnisk design har vist sig som et meget nyttigt værktøj til løsning og optimering af de problemer og udfordringer i fødevareindustrien, som er relateret til hygiejne, fødevaresikkerhed og proceseffektivitet.

Industrien kan spare mange penge og ærgrelser ved at tænke hygiejnisk design ind i proceslinjer og fødevareteknologi, hvad enten der skal indkøbes nyt udstyr eller repareres på eksisterende.

Deltag i eftermiddagens seminar, og hør hvordan hygiejnisk design forbedrer fødevaresikkerheden, energiudnyttelsen og procesudstyrets potentiale. Industrien fortæller om deres erfaringer med hygiejnisk design, mens metoder til at teste for rengørlighed bliver præsenteret sammen med det nye center for Hygiejnisk Design på DTU. Vi slutter af med smagsprøver på DTU Bryghus.

Læs mere - klik her 

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt