Foredrag om neurogastronomi

Onsdag den 22. november 2017 er der spændende foredrag om neurogastronomi.

 

Hvorfor bliver vi stimuleret af mad, der knaser? 
Når vi smager, bruger vi alle vores sanser, erfaringer og forventninger. Smagen skabes i vores hjerne ud fra denne multisensoriske kombination. Det kaldes neurogastronomi. Ole G. Mouritsen fortæller om, hvad der sker, når alle de forskellige sanseindtryk samles i en kombineret sanseoplevelse. Neurogastronomi er en nøgle til at forstå, hvorfor vi kan lide den mad, vi kan.

Så kom og bliv meget klogere på mad og sanser.

 

Se invitationen her.



Foredraget er en del af Holstebro Folkeuniversitets program og foregår på Erhvervsakademi MidtVest, Valdemar Poulsen Vej 4, 7500 Holstebro.

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt