Hvordan skal procesudstyr udformes nu og i fremtiden, så de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs- og fødevareproducenters høje krav til proceshygiejne.

 

DTU Center for Hygiejnisk design og IPU inviterer til spændende update arrangement i samarbejde med Staalcentrum og Food Network

Den 26.august 2015
Klokken 13.30-16.30

Hvordan skal procesudstyr udformes nu og i fremtiden, så de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs- og fødevareproducenters høje krav til proceshygiejne.


DTU Center for Hygiejnisk design samarbejder med forskere og industrien. Dette samarbejde giver en exceptionel viden om hygiejnisk design, rengørlighed og procesteknologi til fødevareindustrien, bioteknologiske virksomheder og den farmaceutisk industri.


Hygiejnisk design er et meget vigtigt element i sikring af høj fødevaresikkerhed og en god produktionshygiejne. Det korrekte design er et nyttigt værktøj til løsning og optimering af de problemer og udfordringer i fødevareindustrien, som er relateret til hygiejne, fødevaresikkerhed og proceseffektivitet.


Sted
DTU Lyngby Campus
Søltofts Plads
Bygning 221
Mødelokale 237, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby


Arrangementet er gratis
men tilmelding er nødvendig på mail til lihol@food.dtu.dk. Der opkræves et no-show-fee på 300 kr. ved udeblivelse, uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

 

Program
13.20 Registrering
13.30 Velkomst og introduktion v/ Afdelingschef Henning Høgh Jensen DTU Fødevareinstituttet
13.40 Hygiejnisk procesteknologi v/ Professor Jens Adler - Nissen DTU Fødevareinstituttet
14.00 Test af lukket og åbent udstyr v/ Henrik Ebbe Fallesen DTU Center for Hygiejnisk design/ IPU
14.20 Rustfrit stål til hygiejnisk udstyr i Food/Pharma v/ Claus Qvist Jessen Damstahl
15.00 Biofilm overflader og hygiejne v/ lektor Gun Wirtanen DTU Fødevareinstituttet
15.20 Hygiejniske design og prædiktiv mikrobiologi v/ professor Paw Dalgaard DTU Fødevareinstituttet
15.40 Slagtning, en beskidt proces med behov for hygiejnisk design v/ forskningsgruppeleder Søren Aabo DTU Fødevareinstituttet
16.00 Afrunding/gåtur til testcenter v/ Afdelingschef Henning Høgh Jensen DTU Fødevareinstituttet
16.05 Fremvisning af testcenter v/ Henrik Ebbe Fallesen DTU Center for Hygiejnisk design/ IPU
Netværk med smagsprøver på DTU Bryghus eget brygget øl og afslutning

 

                                     

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast dit navn og email og få
nyheder direkte fra FoodNetwork


Seneste nyt